Vad gör spel streamers roliga?

streama spel online

Varför ser så många på andra som spelar casinospel på Twitch och Youtube? Det är en fråga som du kanske vill ha svar på om du funderar på att spela in dina spel och visa andra för att tjäna pengar på detta. De som är roliga får många tittare och många tittare ger mer pengar via reklam. Vad gör en streamer rolig? Det finns lite olika saker som kan leda till att direktsända spel blir humoristiska. Här är några tips på vad du kan göra för att själv bli en spelclown som alla vill se.

Ett härligt kroppsspråk

När du ser på de populäraste streamer spelarna så inser du att de alla har ett markant kroppsspråk. När det närmar sig en möjlig vinst så kan spelaren plötsligt få ett helt knasigt ansiktsuttryck. Det här kan vara så humoristiskt att folk bara måste följa sändningarna för att få se uttrycken.

Nu kan du ju inte vara säker på att du har ett kroppsspråk som underhåller. Om du ofta får höra från andra att du ser kul ut så kanske du har en chans som spelstjärna på Twitch. Men det är viktigt att du inte försöker göra dig till. Det här fungerar sällan. Antingen så har du ett roligt kroppsspråk eller så har du det inte.

Det enda sättet att ta reda på detta är att försöka. Du kommer ganska snart att märka om du är rolig eller inte. Om du ser kul ut så sprids ryktet och då får du fler tittare. Det här kan gå snabbt så du behöver inte ge försöket mer än några veckors tid.

En unik stil

En unik stil kan också vara något som gör att du får fler tittare. Kanske har du kläder som är lite ovanliga. Det kan vara en så enkel sak som att du alltid klär dig i fluga, om det nu är en så enkel sak… Din stil är din stil. Den kan få betydelse så betänk att du kan klä dig på rätt sätt då du drar igång dina sändningar.

Kommunikation med tittare

När du sänder dina spel på nätet så kan du också kommunicera med tittare. Det är också något som kan leda till många skratt. Hur du kommenterar på dina resultat och på det som händer kan göra skillnaden mellan en lyckad karriär på Twitch och tvärtom.

Försök svara så mycket som du kan. Här är det också viktigt att inte göra sig till. Om du är rolig så blir det kul på ett naturligt sätt. Ett tips är att bjuda på dig själv. Det är sällan uppskattat att skoja om andra. Men om du gör humor av dig själv och dina val så kan alla skratta åt detta.

Roliga ord och musik

Dina ord får betydelse. Välj ett språk som passar bra in i sammanhanget. Kanske är du rapp i käften. Det kommer du att få nytta av då du spelar in dina spelomgångar. Om du är bra på att prata på ett kul sätt så kanske dina sändningar kommer att ses om och om igen på Youtube. Folk vill se vad du sa som var så annorlunda.

Musik kan också få betydelse. Kan du sjunga så kanske du kan skapa egna jinglar och annat som blir unikt för dina sändningar. Du behöver inte vara en sångare. Men bjud på dig själv och var inte rädd för att leva ut.

En röd tråd genom spelen

Det är också smart att skapa en röd tråd som märks genom spelen. Det kan vara att du alltid har samma coola hatt på dig eller att du alltid sjunger en liten trudelutt när du vinner. Du utformar din egen stil men se till att den fortsatt märks i varje spelomgång. Då kan dina tittare känna igen dig och de återkommer för att få se mer av samma vara. Du blir ditt eget varumärke med små medel som i grund och botten bara är det du är, nämligen dig själv!